Felföldi-Vizi Regina

Miel Moments

Márkaidentitás és Arculat

Miel Moments

MÁRKÁRÓL RÖVIDEN

A Miel Moments egy modern, inspiráló márka, aminek célja, hogy valódi, őszinte és igaz pillanatokat kapjon lencsevégre, ami minden felszínességtől, műmájerkedéstől mentes. Ez inspirálta a márka szlogenjét is: “Capture the real, not the perfect.”

A középpontban az ügyfelek egyedi története áll és a cél, hogy ez a történet minél autentikusabban kerüljön bemutatásra olyan fotókon keresztül, melyek időtlenek és magukba zárják az adott pillanat szépségét.

A márkához készült 5x5 db lapozós posztgrafika sablon, melynek minden eleme a legapróbb részletig szerkeszthető Canvában. A grafikák önállóan is megállják a helyüket így remekül tudja a márkaépítőm használni az online jelentének egységesítésében (legyen az instagram feed, reels, sztori vagy lapozós poszt)

A márkához készült 5 db sztori gif matrica is, amelyek elérhetőek a Miel Moments kereső szavak alatt minden olyan platformon kereszült ahol a Giphy integrálva van (pl.: Instagram)

Mivel Regi profi fotós ezért presetjei már természetesen voltak, amikkel a saját stílusa alapján a képeit szerkeszti. Azért, hogy a videói is passzoljanak a képeihez, 4 db egyedi videó filter készült a márkájához így meg tud valósulni az egységesség az online jelenlétében.

© BATÉ Digital Media 2024 - Minden jog fenntartva.