Tokai Réka

Globáltudás

brandfotózás

Réka visszajelzése

Nagyon félve álltam hozzá a fotózáshoz kezdve azzal, hogy megkerestelek, egészen a képek kiválogatásáig. Mindig ült a vállamon egy kisördög és tolta a negatív beszólásait: Minek ez neked? Hogy jössz te ehhez az egészhez? És még hasonlók. Rengetegszer elbátortalanított.

Aztán beszéltünk a konzultáción, ami nekem sokkal többet adott, mint csak átbeszéljük a fotózás részleteit. Az idő keretedet is átléptük bőven. De élmény volt az egész. A beszélgetés, hogy megismertelek. Sok dolgot sikerült tisztáznom a projekt kapcsán, sok pontra rávilágítottál, ami nekem még nem volt tiszta. Szóval egy olyan fotózáshoz készített márkaelemzéssel fejeztük be a beszélgetést, amit nagyon sok helyen fel tudok még használni, mert letisztítottad a számomra homályos részleteket, illetve megfogalmaztattad velem azt, amit azelőtt még nem tettem meg.

A fotózás maga is, ugyan rém kimerítő volt a "csak" 2 óra, de nagyon élveztem. Nem éreztem feszélyezve magam, sőt! Ez ritkán mondható el, ha kamera előtt állok és viszont kell látnom magam. Az irányított jégoldó játékok is szuperek voltak, kifejezetten megnevettetett a különleges alany keresése a távolban.

Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy egy élmény volt Veled dolgozni, akármelyik fázisban is jártunk éppen és ha a végeredményt nem is látnám, akkor is azt mondanám, hogy megérte. Megérte, mert egy fantasztikus embert ismertem meg személyedben, aki nem csak a szakmájában jó és látványosan szereti azt, hanem az ügyfelét is képes támogatni és túllátni a szakmáján. Nem tudom túl szépen megfogalmazni az érzéseimet, de a legőszintébben nagyon szépen köszönöm! ❤️ Remélem még lesz közös dolgunk!

© BATÉ Digital Media 2024 - Minden jog fenntartva.